Agora

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon

Tilbake: Bygninger

Formål

Agoraen er en av våre nøkkelbygninger! I agoraen får du en oversikt over hvilke tropper som er utenfor byene dine og hvilke som er innenfor. I tillegg kan du bruke simulatoren som hjelper deg på vei til å forutse hvordan et angrep vil gå. Du kan også sjekke hvilket kulturnivå du er på. Det er også her du starter f.eks en byfestival.

Forsvar og utenfor

Ved å bruke disse fanene kan du enkelt se hvilke tropper som foreløpig forsvarer dine byer og hvor disse troppene står plassert. Dette er nøkkelfaner når du støtter! Via støttefanen kan du sende støtte tilbake og ned utenfor kan du trekke tilbake egen støtte fra andre byer.

Simulator

Simulatoren gir deg muligheten til å teste ut hvordan et angrep mot en annen by vil foregå. Det gir deg en pekepinn på hva du må gjøre, og sier litt om hvor mange tropper du er nødt til å bruke for og få gjennomført et angrep på best mulig måte. Likevel er det viktig at du ikke stoler blindt på simulatoren da den faktisk kan ta feil. Den klarer ikke å ta utgangspunkt i hell og uhell som påvirker utslaget på sin egen måte.

Kultur

I kulturvinduet kan du gjøre forskjellige ting for å øke ditt kulturnivå. Du har fire forskjellige du kan velge mellom: Byfestival, Olympiske leker, Seiersparade eller Teaterstykke. Jo høyere kulturnivå du har, jo flere byer kan du skaffe deg.

Krav

Denne bygningen er tilgjengelig fra start, og kan aldri bli ødelagt. Noe som betyr at du aldri trenger å bygge en Agora.

Bygningsnivå

Nivå Wood.png Stone.png Silver.png Pop.png Byggetid

(med senat nivå 1)

Poeng
1 - - - - - 33

Det er ikke mulig å utvide Agoren - den står fast på nivå 1.

Senat
Senat
Hule
Hule
Lager
Lager
Gård
Gård
Agora
Agora
Hogstfelt
Hogstfelt
Steinrudd
Steinbrudd
Sølvgruve
Sølvgruve
Marked
Marked
Havn
Havn
Kaserne
Kaserne
Bymur
Bymur
Akademi
Akademi
Tempel
Tempel
Teater
Teater
Varmtvannsbasseng
Varmtvanns-basseng
Bibliotek
Bibliotek
Fyrtårn
Fyrtårn
Vakttårn
Tårn
Gudommelig Statue
Guddommelig Statue
Orakel
Orakel
Handelskontor
Handels-kontor