Tyches Kamphjul

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon
WoBForumBanner.png

Tyche og hennes hjul kommer tilbake til Grepolis-verdenen... Men denne gangen lengter gudene etter episke kamper!

Hva er Tyche's kamphjul?

Kamphjulet er en event som tilbyr deg en vei til å vinne fantastiske premier. Eventet er mekanisk sett lik Tyches Lykkehjul, men med et artistisk fokus på en episk kamp. I dette eventet forbereder byene deres på å føre episke kamper og delta i ærefulle kamper i gudenes navn. Deres innsats har ikke gått ubemerket! Gudene har satt Tyche til å dusje de modigste soldatene i rikdom. Vis din dedikasjon til gudene så vil Tyche's lykke smile for deg!

Hvordan spiller man?

For å starte, klikk på den militære kommandanten i nedre høyre hjørne av skjermen:

Wheel of battle event icon.png

Dette vil åpne kamphjulet! Hjulet har mange spesielle krefter tilgjengelig som du kan oppdage, med den ettertraktede Daglige Spesialen som den mest unike og verdifulle. Selvfølgelig, den Daglige Spesialen endres hver dag så pass på at du huker tak i den før den forsvinner!

Daglig Spesial Begivenhets Inventar

DailySpecialWoF.png


EventInventoryWoF.png

Du kan snurre hjulet ved å klikke på "Snurr" knappen i midten. Hvert snurr på hjulet koster 10 Tyche mynter.

SpinResetWoF.png

Du kan klikke på InfoButtonWoF.png til venstre for å se hvilke priser som er tilgjengelig på hjulet. Om du sjekker hvilke priser som er tilgjengelig, og du ikke ser noe du ønsker, kan du nullstille hjulet ved å klikke "Reset" for 15 Tyche mynter. Nullstille hjulet klarerer alle prisene fra hjulet og erstatter dem med et helt nytt parti med priser, samt at hjulet snurres. Så du får både et nytt sett med priser og vinner en av dem for dine 15 mynter. Hjulet nullstilles automatisk hver dag og erstatter alle belønningene.

Når du har vunnet noe på hjulet, vil det bli flyttet til ditt Begivenhets Inventar. Dette er et midlertidig lager med rom til 8 priser. Når det er fylt opp vil du ikke lenger få snurre hjulet frem til du enten bruker, lagrer eller sletter noen av prisene i Begivenhets Inventaret.

WoB wiki illustration.png

For hvert snurr på hjulet vil malerne dine bli inspirert og male en ny seksjon av det store premie maleriet. Stangen under lerretet viser din nåværende progresjon mot å fullføre kunstverket, og når det er ferdig vil du motta den Store Belønningen! Dine malere vil så rulle opp maleriet og sende det utenlands, for så å starte på et nytt maleri!

DoublePrizeWoF.png

En ting til vil skje hver gang hjulet snurres. Hver gang du deltar i lykkehjulet vil gudene belønne deg med deres Guddommelige Livskraft. Fyll opp den Guddommelige Livskraft-stanga for å aktivere kraften "dobbel premie". Når denne er aktiv, vil ditt neste snurr på hjulet doble belønningen du mottar!

Hvordan får jeg tak i Tyches mynter?

Omtrent som i andre begivenheter vil du motta Tyches mynter fra å fullføre vanlige handlinger i byen din, som å starte å bygge en bygning eller å bestille enheter. Du kan også kjøpe flere Tyches mynter for gull!

TycheCoinsCollectWoF.png


Hva kan jeg vinne?

Utover mange flotte priser på hjulet selv så er det noen spennende og unike priser tilgjengelig! For det første, vær på utkikk etter Guddommelig Kamp Strategi! Denne kraften vil, som du vet, øke antall kamppoeng du tjener. Du kan også finne gode belønninger som enhetsforsterkende krefter for dine favorittenheter, som Manticora!

Men såklart, en begivenhet ville ikke være komplett uten en fantastisk og eksklusiv pris. Og med dette vil vi presentere deg Soteria's Helligdom!

Soteria's Helligdom
SoteriasShrine.png

Helligdommens krefter renner gjennom troppene dine!

Forsvarende enheter i denne byen er 0,7% mer effektive for hvert nivå på denne kraften. Dette er en oppgraderbar kraft som når du bruker den på en valgt by vil øke nivået på kraften med 1. Det maksimale nivået er 10.

Denne kraften er permanent.*


Belønninger

Utover alt dette kan du også vinne eksklusive belønninger til profilen din, for å vise frem ditt ditt harde arbeid!

Etterlat Ingen Sjanse

Du har vunnet alle belønningene fra et hjul på en eneste dag.

WoFleave no chance.png

Lykke Kontroll

Du har skiftet ut lykkehjulet to ganger på en dag.

WoF fortune control.png

Tyches Utfordring

Snurr lykkehjulet 80 ganger Snurr lykkehjulet 120 ganger Snurr lykkehjulet 170 ganger Snurr lykkehjulet 250 ganger
WoF tyches challenger1.png
WoF tyches challenger2.png
WoF tyches challenger3.png
WoF tyches challenger4.png

Udødelig Lykke

Vinn 5 daglige spesialbelønninger Vinn 10 daglige spesialbelønninger Vinn 17 daglige spesialbelønninger Vinn 25 daglige spesialbelønninger
WoF fortune of immortals1.png
WoF fortune of immortals2.png
WoF fortune of immortals3.png
WoF fortune of immortals4.png

Festlig Muse

Fullfør 5 malerier Fullfør 10 malerier Fullfør 15 malerier Fullfør 20 malerier
WoF festive muse1.png
WoF festive muse2.png
WoF festive muse3.png
WoF festive muse4.png