Tribal Wars

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon
Logo-en DK.png

Hva er Tribal Wars?

TribalWars.png

Tribal Wars er et nettleserspill utviklet av InnoGames, som også har utviklet Grepolis. Den største forskjellen er at her er handlingen lagt til middelalderen og ikke til den greske antikken. I Tribal Wars kontrollerer hver spiller en liten landsby, og ikke en havneby som i Grepolis. Men målet om å få makt og ære er det samme.

Tribal Wars ble belønnet med prisen for "Årets beste nettleser-spill" i kategorien for spill-underholdning i januar 2007 av nett-portalen FalaxyNews. Tribal Wars er et raskt voksende spill som nå på grunn av sin utvikling har blitt det ledende nettleser-spillet i mange Europeiske land.

Gameplay

TW-screenshot.jpg
I motsetning til Grepolis styrer du en landsby i stedet for en havneby i Tribal Wars.

Din landsby er ikke den eneste som vokser. Overalt rundt deg ligger det andre landsbyer som har akkurat det samme målet som deg; å bli det største riket. Med hjelp av tropper du har rekruttert skal du vokse og slå dine fiender, gjennom plyndringer.

På et spesifikt øyeblikk så vil du få bruk for en stamme. En stamme er en samling av flere spillere som samarbeider for å oppnå det samme målet, nemlig å bli den mektigste stammen.

Langsomt vokser landsbyen din og du blir sterkere, du rekruttere tropper og på et tidspunkt så vil du få bruk for å erobre nye landsbyer.

Tribal Wars Play Now.png