InnoGames

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon


InnogamesOL.png

InnoGames

Screenshot village teaser.jpg
Skjermbilde av en TribalWars-landsby

InnoGames er en utvikler og distributør av nettspill. I vårt kompani jobber samfunn-ledelsen, utviklerne og systemadministrasjonen sømløst sammen. Dette, kombinert med den nære kontakten til spillere, lager et sterkt grunnlag som fremmer den forsettende utviklingen av våre spill ved å igangsette utvikling av konsepter.


Vårt mål er å tilby våre brukere spill som fremmer både lang-varig underholdning og forsettende tilfredshet. Vi oppnår dette gjenom vår satsing på utvikling, permanent system-observering og utmerket støtte-support gjort av en stort og aktiv gruppe med moderatorer.


Alle våre nett-spill er gratis å bruke uten restriksjoner og tidsbegrensninger. Spillere har muligheten å kjøpe premiums-kontoer som gir tilleggsfunksjoner i spillene. Vi forsøker å få alle spillere, uavhenging av standard eller premiums-kontoer, til å oppleve den optimale spille-gleden.


Og det er vist at denne strategien lønner seg: InnoGames' toppspill, Tribal Wars ble belønnet med prisen for "Årets beste nettleser-spill" i kategorien for spill-underholdning i januar 2007 av nett-portalen FalaxyNews. Tribal Wars er et raskt voksende spill som nå på grunn av sin utvikling har blitt det ledende nettleser-spillet i mange Europeiske land.


Innogames-jobangebote.jpg


Vårt andre nettleser-spill – The West – er knyttet til denne suksessen. Etter utgivelsen i 2008 var det allerede nominert årets nettleser-spill i 2009 av et stort flertall det følgende året. Per nå spiller nesten to millioner spillere i fotsporene til Jesse James og Billy the Kid og erobrer den virtuelle overflaten av den ville vesten - og populariteten vokser raskt. The West er nå også tilgjengelig på norsk.


Nå er det Grepolis sin tur til å gjøre stor suksess. Utviklingen av spill fortsetter fremdeles, og InnoGames har begynt med sine spill også på Facebook.

InnoGames var det første Europeiske kompaniet som mottok lisensen for å tilby et nettspill på det koreanske markedet. Rundt 30.000 koreanere har allerede registrert seg for deres lokale versjon av Tribal Wars. Vi ser en meget sterk vekst i markedet her.


Innogames' Hjemmeside (engelsk)
Innogames' Hjemmeside (tysk)