2.0 Portal

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon
Grepo2 changelog.png


2.0 er den første store oppdateringen for nettleser-spillet Grepolis. Denne oppdateringen inneholder mange funksjoner som vil øke den greske spillopplevelsen. Den nye 2.0 ble utgitt sammen med verdenen Epsilon. Andre verdener vil bli oppdatert til 2.0 senere.

Les den fullstendige guiden her!
Verdens Vidundere

Verdens Vidundere er en ny, spennende funksjon som gir Grepolis et økt samarbeids-element. Hver allianse er i et kappløp om å bygge disse vidunderne, for å gå ned i historien som vinnere.

Nytt Grensesnitt

Det nye grensesnittet vil dramatisk forbedre din Grepolis-opplevelse! Driv på tvers av landsbyer med letthet og se på dine omgivelser med et mye større, forbedret kart i bakgrunnen.

De nye bondelandsbyene

De nye bondelandsbyene har en kolossal forbedring fra de gamle. Kreving av ressurser er nå så lett som et par klikk, noe som gjør det enda mer nytelsesrikt enn før. Pluss at tropper ikke lenger krever noen tropper!

Fønikisk Handelsmann

Den Fønikiske Handelsmannen vil stoppe ved in havn hver tjuefjerde time! Han vil tilby deg et variert utvalg, inkludert muligheten for å bytte sølv med tropper eller å bytte en ressurs mot en annen.

Ny Gud: Hades

2.0 gir deg muligheten til å tilbe Hades, underverdenens hersker. Med ham kommer fire nye , mektige gude-krefter, hver med unike effekter, sammen med to sterke mytologiske enheter, Kerberos og Erinny.

Og det er mer!
  • Angreps-planleggeren - planlegg og del angrep
  • Ny forskning i Akademiet - Spionasje
  • Ny nybegynner-veiledning
  • Oppfriskning av By-oversiktens grafikk