Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

Her på Grepolis finnes det seks guder; Zeus, Poseidon, Hera, Athene, Hades og Artemis. Hver eneste en behersker fire forskjellige guddommelige krefter (som da påvirker ting som utgående angrep, gir deg flere innkommende ressurser og faktisk forsvar). Dem kan også kalle på to helt spesielle mytologiske enheter!

I templet ditt kan du velge hvilken gud du ønsker å tilbe. I hver eneste landsby som du eier kan du velge hvilken gud du ønsker å tilbe der, men hver landsby kan derimot kun tilbe en gud om gangen. Jo høyere nivå du har på ditt tempel, jo mer gudevilje vil du motta fra din valgte gud. Velvilje kan du bruke på forskjellige guddommelige krefter eller til å trene opp mytologiske enheter.

Hvilken gud som er riktig for akkurat deg kommer veldig an på situasjonen. Det er derfor ganske nyttig å faktisk endre hvilken gud du tilber i løpet av spillet, og det samme går for å ha forskjellige guder i dine landsbyer. Det eneste du er nødt til å være veldig nøye med, er at så snart du velger en annen gud vil du miste velviljen du fikk fra din forrige gud. Derfor kan det være lurt å bruke opp den velviljen du allerede har før du velger en ny gud.

Guddommelige krefter kan bare brukes på enkelte ting, som f.eks magi som påvirker tropper er nødt til å bli bruke på tropper som er i bevegelse.Velg en gud


150px-FramedZeus.png

Zeus

Hersker over himmelen

150px-FramedPos.png

Poseidon

Hersker over sjøen

150px-FramedAth.png

Athene

Gudinnen av visdom

150px-FramedHera.png

Hera

Gudinnen over familie

150px-FramedHades.png

Hades

Herskeren av Underverdenen

FramedArtemis.png

Artemis (Helteverdener)

Gudinnen for jakt