Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

Tilbake: Enheter

Hurtig transportskip

Hurtig transportskip
Hurtig transportskip Kostnader
TømmerTømmer 800
SteinStein 0
SølvSølv 400
VelviljeVelvilje 0
PopulationBefolkning 5
Enhet-Informasjon
AngrepsverdiAngrepsverdi 20
ForsvarsverdiForsvarsverdi 1
TransportkapasitetTransportkapasitet 10
HastighetHastighet 15


Krav

Beskrivelse

Hurtig Transportskip er en av to måter du kan transportere landenheter over havet og til andre landsbyer som ikke er på din øy. De kan bli bruk for formålet å angripe og for å støtte.


I en kamp er de ikke i stand til å skade skip eller landenheter, som betyr at du må ha enten tropper eller andre marine-skip sammen med dem hvis du vil angripe eller forsvare. Hurtige transportbåters eneste formål er å frakte landenheter.


Også hvis du angriper en Polis med bare Hurtige Transportskip og landenheter er det en stor risiko for at alle dine enheter dør hvis forsvareren har defensive skip. Dette er fordi Hurtige transportbåpter ikke har mulighet for å skade hverken båter eller landenheter, og fordi landenheter ikke er i stand til å skade skip. Et annet poeng er at hvis du sender Hurtige Transportskip ubeskyttet og hvis de blir ødelagt i en sjø-kamp vil alle dine tropper om bord på skipet også dø.


Forskjellen mellom Transportbåter og Hurtige transportskip er at Hurtige Transportskip kjører i en høyere hastighet. Imidlertid kan Transportbåtene frakte flere landenheter per skip.