Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

Tilbake: Enheter

Transportbåt

Transportbåt
Transportbåt Kostnader
TømmerTømmer 500
SteinStein 500
SølvSølv 400
VelviljeVelvilje 0
PopulationBefolkning 7
Enhet-Informasjon
AngrepsverdiAngrepsverdi 20
ForsvarsverdiForsvarsverdi 1
TransportkapasitetTransportkapasitet 20
HastighetHastighet 8


Krav

Beskrivelse

Transportbåter er hovedbåten for å frakte tropper fra en by til en annen, enten formålet er å angripe eller støtte. De er en av kun to tuper skip som kan frakte landenheter, hvor den andre er Hurtig transportskip.


I en kamp er de ikke i stand til å skade skip eller landenheter, som betyr at du må sende enten tropper eller andre marinefartøyer sammen med dem hvis du vil angripe eller forsvare. Deres eneste formål er å frakte landenheter.


Også hvis du starter et angrip på en Polis med kun Transportbåter og landenheter, er det en stor sjanse for at alle dør hvis forsvareren har forsvars-skip. Dette er fordi Transportbåter ikke er i stand til å skade skip eller landenheter, og fordi landenheter ikke kan angripe skip. I tillegg, hvis du kun sender transportbåter og de blir ødelagte i en sjø-kamp vil alle troppene om bord også dø.


Forskjellen mellom Transportbåter og Hurtige transportskip er at Raske transportbåter kjører med en høyere hastighet. Imidlertid kan transportbåtene frakte flere landenheter per skip.