Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

2.0 Oppdatering:

For 2.0 oppdateringen ble krev tropper fjernet fra teknologi treet fjernet. I alle verdener med 2.0 eller høyere implementert vil krev tropper muligheten være tilgjengelig automatisk etter at du oppgraderer landsbyen til nivå 3. Sjekk ut det nye farmesystemet for mer informasjon.

Krev tropper

Krev tropper er en type angrep du kan bruke på farmelandsbyer. Dette må være forsket på før det blir brukt. For å forske på denne teknologien er du først nødt til å bygge akademiet opp til nivå 7. Derfra kan du klikke på ikonet for ”krev tropper” for å kjøpe det. Dette vil koste deg 600 tømmer, 600 stein, 600 sølvmynter og 4 forskningspoeng. Når forskningen er kjøpt er du nødt til å vente til den er ferdig utforsket før du kan bruke den.

Kreving av tropper blir det samme som å kreve ressurser, men du får tropper i stedet for ressurser. Du kan også få enheter som enda ikke er tilgjengelig for deg i din kaserne.

For å kreve tropper er du nødt til og gjøre det eksakt samme som du gjør når du sender ut vanlig angrep. Klikk på den landsbyen du ønsker å kreve tropper fra på kartet, og deretter gå til angrepsvinduet på toppen. Det neste du må gjøre er å velge troppene du ønsker å sende til den valgte landsbyen og i stedet for å klikke på ”ta med bytte” velger du heller ”krev tropper”. Når det er gjort trykker du bare på angrepsknappen og før du vet ordet av det burde du ha tropper på vei inn.


Forskning

Bilde Teknologi Beskrivelse Cost
På nivå 7
Units claim.png Krev tropper Du kan kreve tropper fra bondelandsbyer Holz.png600 Stein.png600 Silbermünzen.png600 Research Points.png4


Hovedside forskning