Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

Hva er inventaret?

Inventaret er en ny funksjon som gjør det mulig for deg å lagre gjenstander og belønninger som du kan få fra eventer (f.eks fra vår påskeevent). Det fine med inventaret er at du har tilgang til gjenstandene dine uansett, og kan bruke de når du selv ønsker det. Borte en den tiden hvor du ble nødt til å bruke "Dobbelt KP" belønningen når du såvidt hadde nukes inne.

Hvordan få tilgang til inventaret:

Det er veldig enkelt å få tilgang til inventaret ditt. Klikk rett og slett kun på ikonet som ser ut som en slags pengesekk (markert i hvitt på bilde under) i toppmenyen på venstresiden.

Inventar.png

Bruke inventaret:

Under her kan du se hvordan inventaret faktisk ser ut:


Image001.png


Holder du musepekeren over en gjenstand i inventaret vil du få opp informasjon om hva slags gjenstand det er. Når du klikker på en gjenstand kan du enten klikke på Inventory3.png for å bruke gjenstanden eller Inventory2.png for å slette valgt gjenstand.

  • De fleste gjenstadene vil bli aktivert på den foreløpige byen du har aktiv, så vær sikker på at du har valgt rett by før du bruker noe i inventaret.


*Merk: Du kan lagre mer enn ett antall av samme type.

Legge til gjenstander til inventaret:

Det å legge til gjenstander er veldig enkelt.
Når du kjøper en gjenstand, kan du enten klikke på Inventory3.png for å kjøpe eller bruke det med en gang, eller klikke på Inventory.png for å lagre det i inventaret.

Plasser

Hver spiller får 5 gratisplasser hver. Det er også mulig for deg å kjøpe en ny plass for 50 gull, og det er en betaling du kun trenger å gjøre èn gang - så snart du har kjøpt den plassen er den permanent. Maks antall plasser en spiller kan ha er 10.

  • Dersom du kjøper en ekstra plass, er det kun på akkurat den verden du bruker gull. Ikke på alle dine verdener!
  • Dersom du prøver å lagre noe som du egentlig ikke har plass til, vil du ikke ha muligheten til å kjøpe gjenstanden og får heller en feilmelding som ber deg om å enten bruke gjenstanden eller fjerne noe fra inventaret.