Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk
Christmas2013 logo.pngHvordan eventen ser ut

650px-Tyches calendarNy.png

Eventperiode

1. desember - 31. desember 2017

Beskrivelse:

Som en hvilken som helst god kalender, er det 24 lykkespinn i løpet av eventen. Hver dag kan du åpne opp et nytt snurr. Etter at du har klikket på en av de dagene vil Tyches lykkehjul dukke opp på høyreside av vinduet. Hvert hjul inneholder seks forskjellige belønninger og to vinterkrystaller. Samle fem vinterkrystaller for å kunne åpne opp den nye helten Telemachos!

Ved å klikke på knappen i midten av hjulet starter du spinningen! En belønning vil dukke opp i midten etter en kort animasjon. Første spinn på den nåværende dagen er alltid gratis', og du kan ta flere spinn ved å bruke gull. Det er ikke helt tilfeldig hvilke belønninger du mottar, seksjoner med mer verdifulle belønninger har du mindre sjanse for å havne på ved første snurr. Du kan klikke på knappen i midten av hjulet for å stoppe animasjonen! Du er nødt til å samle belønningen før du kan snurre hjulet igjen.

Hjulet kan fylles på igjen ved bruk av gullmynter.

Etter den første snurren på lykkehjulet, så vil en dekorasjon på juletreet bli låst opp. Det å låse opp dekorasjoner vil gi deg medaljen "heldig vintermoro".

Hvordan åpne kalenderen

Klikk på det lille eventikonet nederst i høyre hjørnet for å åpne opp kalenderen.

Winter2015 icon.png

Hvordan åpne en dag

Så snart du flytter musen over til en illustrert scene, vil pins dukke opp over hele juletreet og hver av de inneholder nummerene 1 til 24. Når du klikker på en pin vil lykkehjulet for den dagen åpne opp på høyresiden av treet. For å kunne åpne opp den ene dagen er det nødvendig at den påkrevde dagen har blitt nådd.

Nåværende dag

Dagens pin vil være i gull.

Winter2015 current.png

Tidligere dager

Tidligere dager som fortsatt inneholder minst ên belønning vil være blå.

Winter2015 past.png

Lagre belønning

Det er ikke nødt til å motta belønningen med en gang. Du kan "lagre" det i hjulet til eventen er over.

Winter2015 collect.png

Dekorasjoner

Så snart du gjør din første snurr på lykkehjulet for den dagen og dagsspesifikk, vil en dekorasjon bli lagt til i det scenarioet.

Belønning

Det er kun en "snurreknapp" som lar deg få en gratis snurr. Når du presser på knappen vil et grafisk lys bli tilgjengelig over belønningene (ikke de du allerede har tatt).

Når animasjonen stopper vil knappen i midten forsvinne og en valgte belønningen vil flyttes til midten. Du kan klikke på belønningen for å eventuelt lagre det i inventaret ditt, bruke det direkte på en valgt by eller kaste den vekk. Du kan også la den ligge der så lenge eventen er åpen, og heller plukke den opp senere. Når du har belønningen din vil "snurr" knappen dukke opp igjen, og denne gangen vil det være en "premium snurr"-knapp. Den sjette belønningen vil ikke vise en animasjon. Du har tatt alle de seks belønningene du kan få i dag, det er derfor ikke mulig å hente ut flere.

Påfylling

Så snart du har skaffet deg alle 6 belønningene på et hjul, kan du fylle det opp igjen ved å bruke 50 gullmynter. Du kan også fylle opp hjulet tidligere dersom du vil det, (som f.eks etter at du har hentet ut de belønningene du ønsker). Vær derimot oppmerksom på at prisen på denne funksjonen vil øke for hvert bruk, selv om den vil bli nullstilt rundt midnatt.

Vinterkrystaller

I kalendervinduet er det også en oversikt over "vinterkrystaller", som viser deg hvor langt du er på vei til å kunne åpne opp den nye helten Telemachos. Du vil i tillegg også få en medalje når du har samlet alle vinterkrystallene som heter "Alle krystallene".


Winter2015 shard.png

Samling av vinterkrystaller

En belønning for hver dag vil komme sammen med en "vinterkrystall". Om du mottar den belønningen, vil du også motta vinterkrystallen som er i kalendervinduet som eventuelt vil, åpne helten Telemachos på verdener med helter eller gi deg våre fem rådgivere gratis i 7 dager. Så snart du har mottatt dine rådgivere, vil ikke det lengre være mulig å samle vinterkrystaller. I tillegg vil rådgiverne gå fra grå til fargede så snart de er åpnet. Det å bruke "påfyll" vil ikke gjøre sånn at det kommer flere vinterkrystaller som du allerede har samlet.

Pris på ekstra snurr

Dagens første spinn er alltid gratis. Ekstra spinn utover dette vil koste gull!

Dagens første spinn er gratis, så koster det 100 gull og neste 100 mer osv.

Spin Featureicons02 2.08.png
1 Gratis
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Hvis du gikk glipp av et spinn forrige dagen, vil første spinn koste 100 gull. Alle videre spinn koster 100 gull mer enn det forrige.

Spin Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Dette betyr at det andre spinnet koster 100 gull kun på den gjeldende dagen. Gikk du glipp av det spinnet så koster det 200 gull neste dag.

Nedtelling

Juleeventen er kun tilgjengelig for en begrenset periode mellom 1. desember og 31. desember. Den gjenværende tiden vil alltid være synlig, som vises som en nedtelling oppe i venstre hjørnet i eventvinduet - her kan du se dager, timer, minutter og sekunder. Etter at tiden er ute, vil det ikke lenger være mulig å åpne opp det vinduet. Husk at du er nødt til å samle sammen alle dine gjenværende belønninger du eventuelt har lagret i hjulet før tiden er ute. Det vil IKKE være mulig å samle disse belønningene etterpå!

Mobilapp

Eventen vil også være tilgjengelig på vår mobil app. Sjekk det ut! Der kan du snurre hjulet ved hjelp av kun en finger.


Winter2015 mobile.jpg

Medaljer

I løpet av eventen kan du vinne to forskjellige medaljer. Den første heter "Heldig vintermoro", som er en medalje du får når du har snurret hjulet et visst antall ganger. Den andre medaljen er "Alle krystallene", og den får du når du har samlet alle krystallene.

Heldig vintermoro

1 snurr 5 snurr 10 snurr 24 snurr
Winter2015 lvl1.png Winter2015 lvl2.png Winter2015 lvl3.png Winter2015 lvl4.png

Alle krystallene

Winter2015 collector.png