Spartan mot Hades

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon
Spartavshades Logo.png

Under begivenheten "Sparta mot Hades" har de udødelige samlet seg i Hades’ rike av mørke. De har vært gravlagt utenfor byen i mange år, men har nå oppstått fra de døde. Kald og død har de prøvd å komme seg igjennom våre rekker på bakgrunn av Hades. Nå har Hades sendt de igjennom portalen, for å spre kaos og ødeleggelse. Du har bestemt deg for å innkalle Lysander av Sparta og hans store spartanske krigere som vil følge din kommando. Nå er det opp til deg for å få bort disse fæle skikkelsene og stenge portalen Hades har åpnet for å løslate dem.


Kampanje kartet

Spartavshades map new.png


Angrepsplanen mot de udødelige er vist på kartet, hvor du kan se de forskjellige kamparenaene. Hver arena er markert med et symbol, basert på dens status:

Symbol Forklaring
Spartavshades symbol attack.png Denne arenaen kan angripes av dine Spartanske krigere.
Spartavshades symbol cooldown.png Arenaen har blitt angrepet nylig og noe tid må gå før nye fiender kan delta.
Spartavshades symbol locked.png Du har ikke gjort nok for å angripe denne arenaen. Du må vinne den forrige arenaen minst en gang for å låse den opp.
Spartavshades symbol lootable.png Det er fortsatt en premie for denne arenaen, til å samle inn. Du kan ikke angripe denne arenaen før du har har plyndret ferdig.

Fra tid til annen vil du få muligheten til å velge to veier. Det er opp til deg hvilke premier du sikter deg mot! Du er også fri til å frigi hver arena!.

Under begivenhets-klokka øverst til venstre, kan du finne to knapper:

Spartavshades maximize window.png

Første knappen øker begivenhets-vinduet til den største str. mulig, avhengig av din skjermoppløsning. Dette burde gi deg en bedre oversikt over kartet, de forskjellige arenaene og deres sammenkobling. Vi har også innført forstørrelses funksjon på kartet. Bruk hjulet på musen og kartet vil bli større og midre.

Andre knappen under begivenhets-klokka er det en liten «i» som står for informasjon. Trykk på den og et nytt vindu vil åpne seg hvor du kan klikke deg igjennom tipsene en gang til.

Kjemp mot Hades fiendene

Hvis du har valgt en arena som kan angripes, vil angreps vinduet åpnes. Fiendene som er der og deres styrke vil bli vist i bunnen, med deres lilla uniformer. Du kan velge dine egne spartanske krigere i øvre del av vinduet. De er ikledd rødt utstyr.

Bettleground 2018.png

Vær klar over at hver arena har begrensinger på hvor mange enheter du kan bruke. Har du flere enheter enn hva arenaen tillater, så vær taktisk med ditt valg av enheter og hvor mange du vil sende avgårde. Hver enhet har sine styrker og svakheter mot spesifikke enheter.

‘’’Et eksempel:’’’

‘’Spartanske sverdmenn gir 50% skade mot Hades ryttere. hvis det er 50 Hades ryttere på arenaen og du har 7+ spartanske sverdmenn klar til angrep, så er det en god ide å kun velge 50 spartanske sverdmenn. Skade bonusen gjelder ikke for enhver spartansk sverdmann. La oss forestille oss at arenaen du bruker begrenser seg til kun å bruke 80 krigere, du kan da bruke de 30 gjenstående (50 er allerede okkupert) avhengig av din personlige smak. Det vil ikke være smart og bruke Spartanske bueskyttere, siden Hades ryttere vil gi de skade bonus!

Som du kan se, så kreves det det strategisk tankegang.

Spartavshades unit1.png
Spartavshades unit2.png
Spartavshades unit3.png
Spartavshades unit4.png
Spartavshades unit5.png

Skulle du vinne, vil du få premie basert på den arenaen. Alternativt, kan du la premien ligge på arenaen frem til slutten av begivenheten for så å samle den inn. Hvis du samler inn premien, vil fiendene dukke opp igjen på arenaen etter 4 timer, men de vil også bli sterkere enn før. Se på det som om Hades oppdager en svakhet i hans forsvar og vil forbedre dette. På denne måten kan du få den samme premien om igjen i henhold til at utfordringen økes.

En annen funksjon man burde merke seg, selvom du har tapt mot fienden, er deres skade under angrepet, som vil være permanent. Dette betyr at du kan vinne med flere små angrep etter hverandre.

Spartan Kaptein

Når du angriper en arena, kan du velge Spartan Kapteinen til å støtte ditt angrep. Han vil løfte moralen til dine krigere, gjøre dem mer effektive og øke deres kampstyrke med 20%. Etter en sånn støtte, vil Kapteinen være utilgjngelig for en liten stund, men bruker du gull, kan du få han tilbake med en gang.

Spartavshades captain.png
Spartavshades captain info.png

Spartanske Krigere

Selvom du har valgt din vei for erobring med et knippe lojale krigere, skal du ikke belage deg på en så liten styrke. De påfølgende aktiviteter i spillet vil demonstrere din styrke og velge en gruppe krigere for din enhet:

  • Angrep og forsvar
  • Rekruttere enheter
  • Forskning
  • Bygge eller oppgradering en bygning
  • Bruke magi


Spartavshades units overview.png


Hvis en gruppe av krigere blir med din enhet, vil du få 80-120 tilfeldige krigere. (Spartanske Sverdmenn, Spartanske Bueskyttere, Spartanske Steinslyngere, Spartanske Ryttere, Spartanske Hoplittere). Vær klar over at du kan kun finne maksimalt 10 grupper med krigere pr.dag. Du kan også kjøpe 100 krigere med gull som vil være med deg frem til slutten av begivenheten. Prisen for gull vil øke for hver gang du gjør et kjøp. Prisen vil nullstille seg ved midnatt hver dag.

Du vil aldri tape krigere som du har rekruttert fra arenaen. Takke være en høyt rangert lege, vil soldatene som er skadet bli klare igjen etter en liten stund. Hver syvende time vil legen besøke dine enheter for å gjøre de klare igjen. Du kan også bruke gull for å fremskynde prosessen, så soldatene er klare igjen.

Spartavshades healer new.png

Rangering

Spartavshades ranking.png

Alle spillere kan konkurrere mot hverandre for å gjennomføre arenaene. Hver gang du har fullført en arena, vil du få en tilfeldig mengde ærespris (opp til 10 poeng). Rangeringen er basert på disse æresprisene. Uavhengig av hvilken pris du samler inn eller hvor mange enheter du bekjemper, har du alltid muligheten til å få ærespoeng.


Daglig Rangering

Rett etter du har fullført din første arena for dagen, vil du bli plassert i den daglige rangeringslisten. Vinneren for dagen få en pris og en effekt. Hver dag kl20:00 vil listen bli evaluert og nullstilt. Prisene deles ut så fort dette er gjort.

Award: Levende Legende’’’

Spartavshades award daily.png

Generelll Rangering

Den generelle rangeringen virker på lik linje som den daglige rangeringen, men vil ikke nullstille seg. Den går så lenge begivenheten pågår. Topp 10 spillere i den generelle rangeringen vil få en rekke bonus premier når begivenheten er ferdig. Prisene er kalkulert i henhold til listen, som vil si at de på topp 4 vil få en angreps økning av forskjellige styrker og en meget spesiell unik pris.


Prisene for de som er på topp 4, generell rangeringslisten:

Heroisk Spartaner’’’

Nivå 1 Nivå 2 Nivå 3 Nivå 4
Spartavshades award overall 1.png
Spartavshades award overall 2.png
Spartavshades award overall 3.png
Spartavshades award overall 4.png


Priser for topp 10 spillere i generell rangeringsliste:

Rangering Pris
1 Overall lightshipattack30.png 20x 30% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 2 dager)

Overall culture level.png Et helt kulturellt nivå

2 Overall lightshipattack30.png 12x 30% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 2 dager)
3 Overall lightshipattack20.png 15x 20% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 2 dager)
4 Overall lightshipattack20.png 12x 20% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 2 dager)
5 Overall lightshipattack20.png 10x 20% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 2 dager)
6 Overall lightshipattack10.png 14x 10% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 2 dager)
7 Overall lightshipattack10.png 12x 10% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 2 dager)
8 Overall lightshipattack10.png 10x 10% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 1 dag)
9 Overall lightshipattack10.png 8x 10% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 1 dag)
10 Overall lightshipattack10.png 6x 10% Økt flammeskipangrep (hver effekt varer i 1 dag)

Flere Premier

De dødes forløser

Drepe 2.500 enheter Drepe 15.000 enheter Drepe 50.000 enheter Drepe 100.000 enheter
Spartavshades award crusher 1.png
Spartavshades award crusher 2.png
Spartavshades award crusher 3.png
Spartavshades award crusher 4.png

Slagmarkens strateg

Frigi 3 arenaer Frigi 8 arenaer Frigi 20 arenaer Frigi 50 arenaer
Spartavshades award captured 1.png
Spartavshades award captured 2.png
Spartavshades award captured 3.png
Spartavshades award captured 4.png

Spartanernes general

Kommander 500 krigere Kommander 2.000 krigere Kommander 5.000 krigere Kommander 12.000 krigere
Spartavshades award commander 1.png
Spartavshades award commander 2.png
Spartavshades award commander 3.png
Spartavshades award commander 4.png

Premier i sluttfasen

Du vil få en spesiell pris første gangen du når den siste fasen (nivå 33).

Spartavshades victory noneheroworld.png

Et kulturellt nivå gratis.