Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

Hvordan det ser ut

Nwot 2016 main screen.png

Event Periode

02.06.2016 - 26.06.2016

Beskrivelse

Begivenheten Naturens Tidshjul inneholder 24 hjul. Hver dag kan du åpne et nytt hjul. Etter å ha klikket på en dag, vil hjulet dukke opp på høyre side av vinduet. Hvert hjul har seks forskjellige premier og en hellig gren. Samle fem hellige grener for å få alle fem rådgivere for en uke gratis eller, om du spiller på en verden med helter, din premie vil være den ekslusive nye helten "Christopholus"
Du spinner hjulet ved å trykke på knappen i midten og lar det spinne til det stopper av seg selv. En premie vil dukke opp i midten etter en kort animasjon. Første spinnet for dagen er gratis, men du kan spinne oftere ved å bruke gull. Premien du vil få er helt tilfeldig. Du må samle premien for å kunne spinne på nytt.
Hjulet kan fylles på nytt av tidligere premier med å bruke gull.
Etter første spinnet av hjulet, vil en dekorasjon på bakgrunnsbildet låse seg opp. Ved å låse opp dekorasjoner, vil du få premien ‘’Skru tiden tilbake".

Hvordan åpne begivenheten

Klikk på det lille ikonet for begivenheten i høyre hjørnet nederst på skjermen for å åpne begivenheten.

Nwot2016 icon.png

Hvordan åpne en dag

Så fort du beveger musepekeren over den illustrerte scenen, nåler vil dukke opp over hele vinduet, og hver og en av nålene inneholder et nummer (1 til 24). Hvis du klikker på en nål, vil lykkehjulet for den dagen åpne seg opp på høyre side, ved siden av treet. For å åpne hjulet for den dagen, må det riktige antallet av dager ha passert.

Gjeldende dag

Nålen for gjeldende dag er uthevet i gull.

Winter2015 current.png

Tidligere dager

Nåler for tidligere dager som har minst en premie, er vist i blått.

Winter2015 past.png

Lagre premier

Du må ikke akseptere premien med en gang. Du kan lagre de i hjulet frem til begivenheten slutter.

Winter2015 collect.png

Dekorasjoner

Så fort du gjør et spinn for dagen, en ny (og dagspesifisert) dekorasjon vil bli lagt til.

Spinn hjulet

I utgangspunktet, er det kun en "spinn» knapp i midten av hjulet hvis du har et gratis spinn.
Ved å klikke på denne knappen vil gi et lett spinn over alle tilgjengelige premier (utenom de som allerede er vunnet).
Så fort animasjonen stopper, vil knappen i midten bli borte og premien du har vunnet flyttes til midten.
Du kan klikke premien for enten å lagre den til din beholdning, bruke den for valgt by, eller kaste den. Du kan også la den være der for perioden av begivenheten og plukke den opp senere.

Påfylling

Hvis du har samlet alle 6 premiene på et hjul, kan du fylle på det igjen første gangen du bruker 50 gull, etter det vil prisen stige. Du kan også fylle på hjulet tidligere (f.eks etter du har samlet den mest etterlengtede premien som du vil ha igjen). Vær klar over at prisen for denne funksjonen vil stige ved hvert bruk, og blir nullstilt igjen ved midnatt.

Hemmelige grener

I begivenheten, er det også visning av «hellige grener». Den viser fremgangen frem til du låser opp gratis rådgivere eller "Christopholus" på verdener med helter. I tillegg til at du har samlet alle grenene vil du bli gitt premien «Naturens Gave».

Nwot2016 branch.png

Hellige grener samling

1 premie av dagen vil også ha med en «hellig gren». Hvis du mottar den premien, vil du også få en hellig gren.
Så fort du har mottatt alle 5 hellige grener, vil ikke flere bli vist på hjulet lengre. Rådgivere/Christopholus vil bytte fra grå til en farget når den er åpnet.
Å bruke påfylling funksjonen vil ikke legge hellige grener som allerede er samlet oppå disse!.

Kostnad ved flere spinn

Første spinn for dagen er alltid gratis, flere spinn koster ved premium bruk.

Første er gratis, andre koster 100 gull, så vil den etter alltid koste 100 gull mer enn den forrige.

Spinn Featureicons02 2.08.png
1 GRATIS
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Hvis du mistet et spinn fra forrige dag, vil det første spinnet på det hjulet koste 100 gull. Alle tilleggs spinn koster 100 gull mer enn det forrige.

Spinn Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Dette menes med at andre spinn koster 100 gull kun den gjeldende dagen. Hvis du mister 1 spinn, koster dette spinnet 200 gull den neste dagen.

Nedtelling

Begivenheten er kun tilgjengelig for en begrenset periode, mellom 02.06. og 26.06.2016. Gjenstående tid vil alltid være synlig, vist igjennom en nedteller i toppen i venstre hjørnet av vinduet. Etter tiden er løpt ut, vil det ikke være mulig og åpne vinduet lengre. Vær klar over at du må samle alle gjenstående premier du har lagret i noen av hjulene før tiden er utløpt. Det er ikke mulig å samle inn disse i etterkant.

Mobil Applikasjon

Begivenheten vil også være tilgjengelig igjennom applikasjonen, så fort begivenheten går ut globalt. Sjekk den ut, fordi på applikasjonen kan du spinne hjulet med en finger!.

Premier

Under begivenheten kan du vinne 2 forskjellige premier. Den første er «Skru tiden tilbake», som du vil få etter å ha spunnet hjulet 3/6/12/24 ganger. Den andre premien er «Naturens Gave» som du får etter å ha samlet alle de hellige grenene.

‘’’Skru tiden tilbake

3 Spinn 6 Spinn 12 Spinn 24 Spinn
Nfot2016 lvl1.png Nfot2016 lvl2.png Nfot2016 lvl3.png Nfot2016 lvl4.png

‘’’Naturens Gave

Nfot2016 collector.png