Kartet

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon

I Grepolis, navigerer du på tre forskellige måter. Byoversikt, øyoversikt og verdens oversikt - By oversikten er beskrevet i kapitelet Basis. I byoversikten kan du administrere og utvide din Polis.

I de følgenede to avsnittene skal vi forklare hvordan man bruker de to siste kartene. (øy kart og verdenskart)

Øy Kart

For å se området rundt din by, trykk på kartet oppe i høyre hjørne av skjermen.

Inselkarte.JPG

Her kan du se alle bondelandsbyer og fiendlige landsbyer som har etablert seg på øyen.

Dette kartet viser de nærliggende bondelandsbyer og Poliser. Du klikker på en bondelandsby eller Polise hvis du ønsker å få frem handlings-menyen.

I bondelandsbyer, har du tre forskellige muligheter: -- 1-'Generellt 'Opplysninger, som gir deg statistikk på landsbyen (styrke, humør og den aktuelle handels ratio).

2-'Angrip ', hvor du velger antallet og typen av enheter du vil sende og velg entenRessurs plyndringellerStyrke plyndring av landsbyen.

3-Handel 'gir deg mulighet til å handle ressurser til en fordelagtig rente. Du kan kun handle hvis du har et 'Marked.


I andre byer har du har 6 valgmuligheder. Disse omfatter vennlig handel og sende en hær!

1-'Generellt 'Opplysninger, som gir deg statistikk for landsbyen.

2-'Support '. Sende tropper for å hjelpe en annen spiller forsvare sin by.

3-'Angrip ', Velg antall og typen på enhetene du skal sende og velge entenRessurs plyndringellerStyrke plyndring

4-Handel 'Gir deg mulighet for å handle ressurser til en fordelagtig rente. Du kan kun handle, hvis du har et 'Marked.

5-'Guddommelige Evner '. Med et tempel bygd kan du få guddommelige krefter som kan brukes til å hjelpe deg eller forhindre andre spillere. Her kan du aktivere disse kreftene.

6-'Spioner '.Når du sender spioner, så du kan se statusen til din fiende. Der er en glidende skala til å bestemme hvor mye du vil tilby dine spion for å utføre spioneringen. Minste pris er 1000 Sølv. Husk at hvis den spilleren du utspionerer har mer sølv i sin hule enn deg, vil spionasjen mislykkes, og de vil få en rapport som informerer om ditt spionasje forsøk. Dette kan lede dem til handlinger mot deg før du ønsker.

Kortet kan flyttes, og du kan trekke og slippe det for at få en bedre utsikt. Det gir deg mulighet til å flytte kartet rundt for at se naboøyene. Det er ganske enkelt å bruke, så lenge avstandene ikke er for store. Selv om det er mulig at se hele verden fra dette synspunktet er det langt lettere å bruke Verdens kartet for det.

Verdenskart

Ønsker du å se

Verdenskartet

i et bredere perspektiv? klikk på det lille kompasset i hovedvisningen. Her kan du se hvem som er på de omkringliggende øyer og planlegge din tokt. Du kan flytte rundt på kartet ved å trekke og slippe bildet, eller ved å klikke på pilene (nord, øst, syd eller vest) på kanten

Hvis du ønsker å få et nærbilde av en øy som interesserer deg, eller bare for å se en by bedre, bare dobbeltklikk , og det vil endre seg til et nærbilde.Her du kan åpne kontak menyen for hver by / bondelandsby akkuratt som på din egen øy.