Jul 2013

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon
Christmas2013 logo.png

Hvordan det ser ut

Xmas 2013.jpg

Varighet

1. desember - 31. desember 2013


Beskrivelse

Det er 24 pakker på juletreet. Hver dag kan du åpne opp en ny gave. Etter at du har klikket på en av de dagene vil Tyches lykkehjul dukke opp på høyreside av vinduet. Hver hjul inneholder seks forskjellige belønninger og en shard. Samle fem shards for å kunne åpne opp alle rådgiverne i en uke helt gratis.
Ved å klikke på knappen i midten av hjulet starter du spinningen! En belønning vil dukke opp i midten etter en kort animasjon. Første spinn på den nåværende dagen er alltid gratis', og du kan ta flere spinn ved å bruke gull. Det er helt tilfeldig hvilke belønninger du mottar. Du kan klikke på knappen i midten av hjulet for å stoppe animasjonen! Du er nødt til å samle belønningen før du kan snurre hjulet igjen.
Etter første snurr vil en dekorasjon på juletreet bli låst opp. Låser du opp dekorasjoner vil du få medaljen "Tyches favoritt".


Hvordan åpne kalenderen

Klikk på det lille eventikonet nederst i høyre hjørnet for å åpne opp kalenderen.

Christmas2013 icon.png

Hvordan åpne en dag

Så snart du flytter musen over til en illustrert scene, vil pins dukke opp over hele juletreet og hver av de inneholder nummerene 1 til 24. Når du klikker på en pin vil lykkehjulet for den dagen åpne opp på høyresiden av treet. For å kunne åpne opp den ene dagen er det nødvendig at den påkrevde dagen har blitt nådd.

Nåværende dag

Dagens pin vil være i gull.

Pin premium.png

Forrige dager

Forrige dager som fortsatt inneholder minst en belønning vil være blå.

Pin current-day.png

Lagre gjenstander

Det er ikke nødt til å motta belønningen med en gang. Du kan "lagre" det i hjulet til eventen er over.

Pin collect.png

Dekorasjoner

Så snart du gjør din første snurr på lykkehjulet for den dagen og dagsspesifikk, vil en dekorasjon bli lagt til på juletreet.

Hvordan samle en belønning

Det er kun en "snurreknapp" som lar deg få en gratis snurr. Når du presser på knappen vil et grafisk lys bli tilgjengelig over belønningene (ikke de du allerede har tatt). Snurreknappen vil endre seg til en stopp-knapp i løpet av animasjonen. Presser du da igjen knappen vil rotasjonen avsluttes tidligere..
As the animation stops, the button in the middle will fade away and the chosen reward moves to the middle.
Når animasjonen stopper vil knappen i midten forsvinne og en valgte belønningen vil flyttes til midten. Du kan klikke på belønningen for å eventuelt lagre det i inventaret ditt, bruke det direkte på en valgt by eller kaste den vekk. Du kan også la den ligge der så lenge eventen er åpen, og heller plukke den opp senere. Når du har belønningen din vil "snurr" knappen dukke opp igjen, og denne gangen vil det være en "premium snurr"-knapp. Den sjette belønningen vil ikke vise en animasjon. Du har tatt alle de seks belønningene du kan få i dag, det er derfor ikke mulig å hente ut flere.

Shards

I kalendervinduet er det også en oversikt over "shards", som viser deg hvor langt du er på vei til å kunne åpne opp rådgiverne helt gratis.

Shard1 small.png

Shardsamling

En belønning for hver dag vil komme sammen med en "shard". Om du mottar den belønningen, vil du også motta sharden som er i kalendervinduet som eventuelt vil gi deg våre fem rådgivere gratis i 7 dager. Så snart du har mottatt dine rådgivere, vil ikke det lengre være mulig å samle shard. I tillegg vil rådgiverne gå fra grå til fargede så snart de er åpnet.

Pris på ekstra spinn

Dagens første spinn er alltid gratis. Ekstra spinn utover dette vil koste premium! Dersom du gikk glipp av forrige dagens snurr, vil den også koste deg 50 gull.

Spinn Featureicons02 2.08.png
1 eller 2 50
3 100
4 150
5 200
6 250

Liste over nye belønninger

Sammen med denne eventen har vi implementert noen nye medaljer. Det er effekter som vi allerede tilbydde dere i vår Halloween event, men Tyches lykkehjul har en lengre varighet på sine belønninger. Belønningene har forskjellige nivåer, som indikeres ved et romensk nummer ved siden av belønningsbildet. Hvert nivå øker varigheten med en uke.

Belønning Effekt Varighet
Rekrutteringsbonus Øker rekrutteringshastigheten på valgt by med 20% (hav og landenheter) 1 uke * nivå
Forsvarsbonus Øker forsvarsstyrken til valgt by med 5% 1 uke * nivå
Angrepsbonus Øker angrepsstyrken til valgt by med 10% 1 uke * nivå
Tømmerbonus Øker tømmerproduksjonen til valgt by med 20% 1 uke * nivå
Steinbonus Øker steinproduksjonen til valgt by med 20% 1 uke * nivå
Sølvbonus Øker sølvproduksjonen til valgt by med 20% 1 uke * nivå
Festivalbonus Reduserer kostnaden til byfestivalen i valgt by med 20% 1 uke * nivå

Nedtelling

Juleeventen er kun tilgjengelig for en begrenset periode mellom 1. desember og 31. desember. Den gjenværende tiden vil alltid være synlig, som vises som en nedtelling oppe i venstre hjørnet i eventvinduet - her kan du se dager, timer, minutter og sekunder. Etter at tiden er ute, vil det ikke lengre være mulig å åpne opp det vinduet. Husk at du er nødt til å samle sammen alle dine gjenværende belønninger du eventuelt har lagret i hjulet for tiden er ute. Det vil IKKE være mulig å samle disse belønningene etterpå!

Mobil app

For første gang vil eventen også være tilgjengelig på våre mobil applikasjoner. Prøv det ut fordi du vil kunne snurre på hjulet kun ved å bruke din finger.

Christmas2013 2.jpg