Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

Hefaistos, den legendariske smeden blant gudene vil tilby deg sine tjenester i løpet av årets sommerevent. Ta i bruk dette tilbudet for å skaffe deg unike belønninger!


Hephaestus forge 01.jpg

Guddommelige lyskuler

For at Hefaistos skal kunne lage belønninger, trenger du lyskuler som har fått guddommelig energi i seg. Dine innbyggere vil kunne finne disse "guddommelige lyskulene" på tilfeldige plasseringer når de bare gjør sine daglige oppgaver. Dette inkluderer bygging av bygninger, forskning, rekruttering av enheter, bruk av magi, samt også angrep og forsvar.

Hephaestus forge 02.jpg

Sannsynligheten for å finne en lyskule er avhengig av flere ting, som f.eks din fremgang på spillet (eier du få byer er du automatisk begrenset når det kommer til antall handlinger, så dine sjanser er derfor noe økt), verdenshastigheten og størrelsen på handlingen. Dette betyr at dersom du rekrutterer en større gruppe med enheter, vil dine sannsynligheter være høyere enn dersom du rekrutterer en mindre gruppe.

Vennligst vær oppmerksom på at du kun kan finne 10 lyskuler hver dag. Dette er for å sørge for at ingen skal føle seg tvunget til å gjenta de samme handlingene flere ganger enn nødvendig.

I tillegg til dette kan du kjøpe deg en pakke som inneholder fem lyskuler med gullmynter. Prisen er satt til 50 gullmynter, men vil selvfølgelig også øke etter hvert kjøp og deretter bli nullstilt rundt midnatt og gå tilbake til den opprinnelige prisen på 50 gullmynter.

Åpne kister

Hefaistos tilbyr deg tre forskjellige kister, og det er opp til deg å finne ut hvilken av de to du ønsker å åpne. Hver kiste har sin individuelle pris og sin egen gruppe med belønninger. Jo dyrere prisen på kisten er, jo bedre og mer kraftfulle vil belønningene være.

Når du åpner opp en kiste, vil det respektive antallet lyskuler bli trekt fra og du vil umiddelbart få èn av de ti forskjellige belønningene. Resultatet er tilfeldig! Hver belønning er sannsynlig som de andre i kisten. Det er 10% sjanse for å få en spesifikk belønning ut av kisten.

Belønningen som har blitt laget av Hefaistos vil flyte over kisten helt til du samler den inn. Belønninger som ikke har blitt samlet, vil forsvinne så snart eventen er over. Ha i bakhodet at det kun vil være mulig å åpne opp en ny kiste etter at du har hentet ut den forrige belønningen.

Hephaestus forge 03.jpg

Fremgangsbar

Avhengig av antall investerte guddommelige lyskuler, vil fremgangsbaren til eventen fylles opp. Ved å klare forskjellige milepæler vil du kunne skaffe deg spesielle belønninger:

Lyskuler investert Belønning på vanlige verdener Belønning på verdener med helter
40 Yppersteprestinne gratis i to uker 30 krigsmynter & 30 visdomsmynter
85 Et helt nytt kulturnivå Eksklusiv helt, Jason (han kommer med en egen helteplass)