Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk
Halloween

Hva handler denne eventen om?

Startdato: 29. oktober 2013
Sluttdato: 11. november 2013


Demokrit, en alkymist og filosof tilbyr sine tjenester til deg. Du gir han skremmende ingredienser og han mikser de sammen til belønninger som kan hjelpe deg.

For å kunne starte din karriere som alkymist trenger du selvfølgelig ingredienser. Hovedmuligheten til å skaffe deg dette er ved å gjøre øyoppdrag. Antallet ingredienser du kan skaffe deg er avhengig av hvor mange poeng du har:


Poeng Ingredienser per øyoppdrag
< 10000 1
10000 - 50.000 2
> 50000 4


Ingrediensene du mottar er tilfeldig, men noen er mer sjeldne enn andre.

Andre måter å få ekstra ingredienser på er ved å kjøpe de med gull. Vær oppmerksom på at prisen for hver ingrediens vil øke etter hvert kjøp. Prisen blir nullstilt en gang om adgen (rundt midnatt).

Brygging

brygging


For å kunne brygge en belønning er du nødt til å putte nøyaktig tre ingredienser som du selv velger på alkymibordet. Rekkefølgen på ingrediensene spiller ingen rolle!

Så snart tre ingredienser har blitt valgt, vil det dukke opp en "brygg" knapp. Når du klikker på denne vil ingrediensene bli lagt opp i kjelen og en belønning vil bli laget. Dersom du har brukt akkurat den kombinasjonen for aller første gang, vil den automatisk bli lagt til i din oppskriftsbok.

Du kan enten velge å lagre belønningen i inventaret ditt, bruke det med en gang eller kaste det.

Dersom du bruker en belønning som genererer enheter over tid, må du være sikker på at du faktisk har nok gårdsplass igjen i byen din.. ellers risikerer du å kaste bort tropper.

Oppskriftsbok

Oppskriftsbok


Oppskriftsboken viser deg alle kombinasjonene du har oppdaget så langt.

Boken kommer også med to ganske greie muligheter til å filtrere: "Vis alle oppskrifter", vil åpenbart nok vise deg alle oppskrifter. Også de du foreløpig ikke kan brygge pga manglende ingredienser. "Vis kun tilgjengelige oppskrifter", vil vise deg de oppskriftene du har alle nødvendige ingrediensene til.

I oppskriftsboken er det også en boks på venstresiden som lar deg velge spesifikke ingredienser sånn at du kun ser oppskrifter som inneholder de ingrediensene.

Dersom det er en belønning du bare er nødt til å vite oppskriften på med en gang (i stedet for å eksperimentere). Kan du også velge å kjøpe den oppskriften for 50 gullmynter.

Snarveier

Det finnes også noen snarveien for de av dere som ønsker å øke deres effektivitet. Hold ned ALT og klikk på en ønsket ingrediens i stedet for å dra og slipp.

Når du ned SHIFT samtidig som du klikker på en ingrediens, vil det putte så mange enheter som mulig av den samme ingrediensen på bordet.