Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

Fønikisk handelsmann er som navnet sier en handelsmann som hver 24 time vil ankomme din landsby for å handle ressurser, eller tropper for noe sølvmynter.


Handel

Hver 24 time vil, Velerios, den Fønikiske handelsmannen legge til kai utenfor havnen din. Dersom du har flere byer vil det være tilfeldig hvilken av dine havner han måtte ankomme. Når han ankommer din landsby, vil du få beskjed om dette i en rapport - i tillegg til at du vil kunne se at du har et ukjent skip i havnen din.


Phe1.png

Ved å klikke på båten hans kan du gå tilgang på de tilbudene han har til deg. Hver gang vil han tilby deg tre forskjellige typer av tropper og to typer forskjellige ressurser med en ratio på 1 til 1.5. De tre enhetene blir kalkulert, hver og en av dem har en viss sjanse til å være med den Fønikiske handelsmannen. Dette inkluderer også mytologiske enheter som Manticora eller Kerberos - disse er selvfølgelig veldig sjeldne.


Velerios.png

Så snart du har gjennomført en handel med den Fønikiske handelsmannen, kan det være at du ikke får sjansen til å gjøre den samme handelen igjen. Men du kan alltids godta noen av de andre tilbudene om du ønsker.

Den Fønikiske handelsmannen vil være på besøk i din landsby i 8 timer. Etter 8 timer vil han dra videre, og vil dermed ikke returnere til din havn igjen før det har gått nye 24 timer etter at han dro. Du kan også sende han bort tidligere sånn at de 24 timene går noe raskere.


Premium

For 50 gullmynter kan en spiller kalle på den Fønikiske handelsmannen til en landsby av hannes/hennes valg øyeblikkelig. Dette kan komme til stor nytte når du skal handle ressurser, eller bygge opp dine tropper.