Demeter

Fra Wiki Grepolis NO
Til navigasjon
Demeter logo.png

Det pågår krig på øyene og mange mennesker er på flukt. Hjelp de som trenger det, både de yngre og de eldre. Gudinnen Demeter vil belønne deg rikelig!

I løpet av eventen vil du være eier av et vertshus som serverer mat. Du vil ha muligheten til å bruke 8 forskjellige provianter som gir deg muligheten til å låse opp bonuser som vil hjelpe deg å knuse fienden. Provianter skaffer du deg ved å gjøre vanlige daglige handlinger, som f.eks forskning, angripe/støtte, rekruttering osv.

Så snart du har nok provianter kan du mikse disse sammen og du vil bli belønnet med en spesifikk bonus. Det serverte måltidet for den kombinasjonen vil bli lagret i din oppskriftsbok til senere bruk.


Som tidligere vil du også ha muligheten til å konkurrere mot andre spillere på samme verden, for å få forskjellige belønninger og medaljer.

Servere et måltid

Demeter main.jpg

Før du i det hele tatt kan servere et måltid, er du nødt til å finne provianter. Det spiller ingen rolle hvilke provianter du bruker og du kan bruke mer enn èn av samme type. Når du har valgt de du ønsker å bruke, drar du de bare til tallerkenen og så snart alle tre tallerkenene er fyllt kan du klikke på 'server'.

Når du klikker på 'server', vil ingrediensene bli kombinert og du vil motta en belønning. Du kan velge om du ønsker å bruke belønningen med en gang, eller lagre den til senere. Du vil ikke ha muligheten til å servere et nytt måltid før du har hentet ut belønningen din.

Hvordan samle provianter

Demeter provisions.jpg


Provianter finner du ved å gjøre vanlig daglige handlinger, som f.eks:

  • Angrep/forsvar
  • Rekruttere enheter
  • Forskning
  • Bygge bygninger
  • Bruke magi

Når du finner provisjoner vil du bli informert av en pop-up. Denne pop-upen vil også dukke opp i appen, men provisjoner kan kun bli brukt i nettleserversjonen.

Du kan finne opp til 10 provianter hver dag. Du kan derimot kjøpe så mange ekstra provianter som du vil ved å bruke gull, men prisen vil stige for hvert kjøp (nullstilles ved midnatt).


Image Symbol prov1.png Symbol prov2.png Symbol prov3.png Symbol prov4.png Symbol prov5.png
Symbol prov6.png
Symbol prov7.png Symbol prov8.png
Navn Geitost Kykeon Suppe Stekt fisk Grønnsaker Kjøtt Grillspyd Rødvin
Grunnpris i gull 50 50 50 50 75 75 110 110

Oppskriftsbok

Oppskriftsboken vil automatisk lagre din kombinasjon til senere bruk. Dersom du ikke ønsker å eksperimentere deg frem til de forskjellige kombinasjonene, er det mulig å kjøpe oppskrifter ved å bruke gull.


Demeter meals.jpg

Rangering

Demeter ranking.jpg

Alle spillere kan konkurrere mot hverandre når det kommer til antall måltid servert i løpet av en dag. Hver gang du serverer et måltid, vil du få et tilfeldig antall gjestfrihetspoeng (opp til 10) - ranglisten er basert på disse poengene.

Så snart du serverer dagens første måltid, vil du bli plassert i ranglisten. Dagens vinner (rank 1) vil motta en belønning og en effekt. Hver dag kl 20:00 vil ranglisten bli evaluert og nullstilt. Belønningene blir gitt ut så snart denne prosessen er gjennomført.


Medalje: Mester vertshusvert 2017 (Daglig)

Demeter award11.png


Den generelle rangering vil fungere på samme måte som den daglige, men den vil ikke bli nullstilt. Den vil kjøre helt frem til eventen avsluttes.

Topp 10 spillere i denne listen vil motta flere belønninger så snart eventen avsluttes. I tillegg vil topp 4 bli belønnet med Herre over vertshus på deres profiler.


Belønning for topp 4.

Herre over vertshus 2017

Rank 1 Rank 2 Rank 3 Rank 4
Demeter award21.png Demeter award22.png Demeter award23.png Demeter award1.png

Ekstra medaljer

Feeding the poor

Servere 1 måltid Servere 5 måltider Servere 25 måltider Servere 50 måltider
Demeter award31.png
Demeter award32.png
Demeter award33.png
Demeter award34.png

Mest kreative kokk

Oppdag 1 rett Oppdag 5 retter Oppdag 25 retter Oppdag 50 retter
Cook1.png
Cook2.png
Cook3.png
Cook4.png
Ferskt kjøtt (Servere 3x grillspyd på rad)
Demeter award5.png
Skål! (Servere 3x rødvin på rad)
Demeter award6.png
Mat alle! (Server alle de forskjellige gjestene)
Demeter award7.png
Landet av melk og honning (Servere alle mulige måltider)
Demeter award8.png

Fremgangsbelønning

Alle spillere som har servert et spesifikt antall måltider, vil få følgende bonuser:

Antall måltider Belønning
25 Administrator reward.png Administrator i 2 uker
50 Overall culture level.png Et helt nytt kulturnivå