Fra Wiki Grepolis NO
Hopp til: navigasjon, søk

Hvordan ser den ut?

650px-Xmas 2014.jpg

Varighet

1. desember - 31. desember 2014

Beskrivelse:

Som en hvilken som helst god kalender, er det 24 lykkespinn i løpet av eventen. Hver dag kan du åpne opp et nytt snurr. Etter at du har klikket på en av de dagene vil Tyches lykkehjul dukke opp på høyreside av vinduet. Hver hjul inneholder seks forskjellige belønninger og et potteskår. Samle fem potteskår for å kunne åpne opp alle rådgiverne i en uke helt gratis.

Ved å klikke på knappen i midten av hjulet starter du spinningen! En belønning vil dukke opp i midten etter en kort animasjon. Første spinn på den nåværende dagen er alltid gratis', og du kan ta flere spinn ved å bruke gull. Det er helt tilfeldig hvilke belønninger du mottar. Du kan klikke på knappen i midten av hjulet for å stoppe animasjonen! Du er nødt til å samle belønningen før du kan snurre hjulet igjen.

Hjulet kan fylles på igjen ved bruk av gullmynter.

Etter den første snurren på lykkehjulet, så vil en dekorasjon på juletreet bli låst opp.

Hvordan åpne kalenderen

Klikk på det lille eventikonet nederst i høyre hjørnet for å åpne opp kalenderen.

Christmas2014 icon.jpg

Hvordan åpne en dag

Så snart du flytter musen over til en illustrert scene, vil pins dukke opp over hele juletreet og hver av de inneholder nummerene 1 til 24. Når du klikker på en pin vil lykkehjulet for den dagen åpne opp på høyresiden av treet. For å kunne åpne opp den ene dagen er det nødvendig at den påkrevde dagen har blitt nådd.

Nåværende dag

Dagens pin vil være i gull.

Pin premium.png

Forrige dager

Forrige dager som fortsatt inneholder minst en belønning vil være blå.

Pin current-day.png

Lagre gjenstander

Det er ikke nødt til å motta belønningen med en gang. Du kan "lagre" det i hjulet til eventen er over.

Pin collect.png

Dekorasjoner

Så snart du gjør din første snurr på lykkehjulet for den dagen og dagsspesifikk, vil en dekorasjon bli lagt til i det scenarioet.

Hvordan samle en belønning

Det er kun en "snurreknapp" som lar deg få en gratis snurr. Når du presser på knappen vil et grafisk lys bli tilgjengelig over belønningene (ikke de du allerede har tatt). Snurreknappen vil endre seg til en stopp-knapp i løpet av animasjonen. Presser du da igjen knappen vil rotasjonen avsluttes tidligere..

Når animasjonen stopper vil knappen i midten forsvinne og en valgte belønningen vil flyttes til midten. Du kan klikke på belønningen for å eventuelt lagre det i inventaret ditt, bruke det direkte på en valgt by eller kaste den vekk. Du kan også la den ligge der så lenge eventen er åpen, og heller plukke den opp senere. Når du har belønningen din vil "snurr" knappen dukke opp igjen, og denne gangen vil det være en "premium snurr"-knapp. Den sjette belønningen vil ikke vise en animasjon. Du har tatt alle de seks belønningene du kan få i dag, det er derfor ikke mulig å hente ut flere.

Oppfylling

Så snart du har skaffet deg alle 6 belønningene på et hjul, kan du fylle det opp igjen ved å bruke gullmynter. Du kan også fylle opp hjulet tidligere dersom du vil det, (som f.eks etter at du har hentet ut de belønningene du ønsker). Vær derimot oppmerksom på at prisen på denne funksjonen vil øke for hvert bruk, selv om den vil bli nullstilt rundt midnatt.

Potteskår

I kalendervinduet er det også en oversikt over "potteskår", som viser deg hvor langt du er på vei til å kunne åpne opp rådgiverne helt gratis.

Shard1 small.png

Potteskårsaling

En belønning for hver dag vil komme sammen med et "potteskår". Om du mottar den belønningen, vil du også motta potteskåren som er i kalendervinduet som eventuelt vil gi deg våre fem rådgivere gratis i 7 dager. Så snart du har mottatt dine rådgivere, vil ikke det lengre være mulig å samle potteskår. I tillegg vil rådgiverne gå fra grå til fargede så snart de er åpnet.

Pris på ekstra spinn

Dagens første spinn er alltid gratis. Ekstra spinn utover dette vil koste premium! Dersom du gikk glipp av forrige dagens snurr, vil den også koste deg 50 gull.

Snurr Featureicons02 2.08.png
1 eller 2 50
3 100
4 150
5 200
6 250

Nedtelling

Juleeventen er kun tilgjengelig for en begrenset periode mellom 1. desember og 31. desember. Den gjenværende tiden vil alltid være synlig, som vises som en nedtelling oppe i venstre hjørnet i eventvinduet - her kan du se dager, timer, minutter og sekunder. Etter at tiden er ute, vil det ikke lengre være mulig å åpne opp det vinduet. Husk at du er nødt til å samle sammen alle dine gjenværende belønninger du eventuelt har lagret i hjulet for tiden er ute. Det vil IKKE være mulig å samle disse belønningene etterpå!

Mobilapp

Eventen vil også være tilgjengelig på vår mobil app. Sjekk det ut!


500px-Christmas2014 2.jpg