Sikkerhet

Fra Wiki Grepolis NO
Sideversjon per 4. des. 2013 kl. 02:14 av Dakapo (diskusjon | bidrag) (→‎Tips for å beskytte deg mot det over)
(diff) ← Eldre sideversjon | Nåværende sideversjon (diff) | Nyere sideversjon → (diff)
Til navigasjon

Denne siden inneholder veldig informasjon om hvordan du holder kontoen din på Grepolis trygg og sikker fra potensielle inntrengere. Det er høyt anbefalt at du følger disse stegene da Innogames ikke er ansvarlig dersom en konto blir ødelagt pqa brukerfeil.


Passordinformasjon

Ditt passord blir lagret i en kryptert form i vår database, og det er umulig å dekryptere dette passordet De eneste måten å få tak i ditt passord på, vil derfor være:

  • Du har valgt et veldig lett passord som er enkel å gjette seg fram til.
  • Du logget inn på en offentlig datamaskin og lagret passordet.
  • Noen har sett deg skrive inn passordet ditt.
  • Du har blitt lurt.

Tips for å beskytte deg mot det over

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å beskytte deg selv mot de tingene vi har nevnt over. Rådene kan høres merkelig ut eller kanskje overdrevent, men vi vet hva vi prater om og har erfaring med dette etter utallige tickets fra spillere som har fått kontoen sin stjålet.

  • Ditt passord burde aldri inneholde ditt fornavn, etternavn eller brukernavn. Det er heller ikke lurt å bruke "1234" eller "passord", da dette er de første tingene andre folk vil gjette på. Det aller beste er å kombinere tall og bokstaver, og gjerne spesialtegn også. Tallene og bokstavene burde bli valgt så tilfeldig som mulig! Det høres kanskje komplisert ut, men ved å kun legge til èn av disse tingene vil kontoen din raskt bli bedre beskyttet.
  • Dersom du er på en offentlig plass som skole, internettkafè eller bibiliotek - vær sikker på at du aldri krysser av for å logge inn automatisk. Dersom du blir spurt om du ønsker at nettleseren skal huske passord ditt, er det avgjørende at du husker å krysse av på nei. I tillegg er det greit å se at ingen kan se når du taster inn passordet ditt.
  • Personene i Grepolis teamet vil aldri spørre deg om passordet ditt. Dersom noen ønsker å vite passordet ditt burde du alltid være mistenksom. På enkelte sider kan du bli bedt om å skrive inn brukernavn og passord. Dersom det er en "ekstern autentisering" og linken inneholder "www.no.grepolis.com" så er det en sikker side. Disse sidene bruker et grensesnitt fra Grepolis og kan ikke få tak i passordet ditt.
  • Generelt sett burde du ikke bruke det samme passordet som du har på Grepolis andre plasser. Det er spesielt viktig at passordet du har på kontoen din og e-postadressen din er helt forskjellige. Denne kommer av at dersom passordet ditt på spillet skulle bli knekt av noen andre, så har du muligheten til å hente kontoen tilbake via e-posten. Skulle e-posten din i tillegg bli stjelt vil det være vanskelig, om ikke umulig å få kontoen din tilbake.


Skulle du ønske å endre passordet ditt, kan du gjøre det her: endre passord.