Overlevelsesguide

Fra Wiki Grepolis NO
Sideversjon per 17. sep. 2011 kl. 21:23 av Dakapo (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre sideversjon | Nåværende sideversjon (diff) | Nyere sideversjon → (diff)
Til navigasjon

UONA'S guide til å bli farmet

Så du har bygget opp landsbyen din til fine 1500-2000 poeng. Du har ikke en gang angrepet de 200 poeng spillerne i ditt området pga at du ikke har ønsket å såre dem, også har du kun spurt om noen få ressurser fra bondelandsbyene på øya di pga at dem trenger jo å ha noe og spise, sant? Derimot er det en slem slem spiller som angriper deg mens du er avlogget, og du oppdager at de 50 ++ troppene du har rekruttert nå er død og ditt varehus er tomt. Hva gjør du nå? Aller først er det viktig at du holder deg rolig.

Grepolis er laget for sånne som deg som ønsker å overleve og ja til og med overvinne dem som farmer deg. Hva burde du gjøre spør du? Da kan du følge disse enkelte åtte tipsene!

De åtte stegene

1. Forsk på landsbyvakt. Militser er utrolig ødeleggende tropper som er relativt billig for deg. Dem gir absolutt ingenting til angriperen mens dem tar ut angriperens tropper og gir deg relativt greit med kampppoeng.

2. Hver gang du ser at du har innkommende angrep tilkaller du på militsene. Dersom du har gjort det du skal gjøre for dagen, og den store slemme angriperen ikke har angrepet deg enda - kan du ta å påkalle militsene før du logger ut.

3. Ikke bygg tropper! Dette er et veldig viktig punkt. Dersom jeg farmer noen så blir jeg faktisk glad når jeg ser at dem bygger tropper. Kamppoeng er en veldig viktig ressurs som jeg alltid sørger for å ha innkommende av. Så om du gir meg 20-30 kamppoeng om dagen tar jeg gladelig det istedet for dine ressurser. Hver 300 kamppoeng er tross alt verdt 15000, 18000 og 15000 ressurser.

4. Bruk alle ressursene dine før et angrep eller før du logger ut for dagen. Mest ideelle for deg er at angriperen din mister alle troppene sine med å slåss mot dine militser samtidig som han ikke får noen ressurser eller kamppoeng.

5. Bygg kun de følgende bygningene:

a. Bymur - denne gjør at dine militser kjemper bedre

b. Gård - hvert eneste nivå på gården gir deg 15 flere militser du kan bruke til å slåss med

c. Tempel - For grunner jeg blir å nevne snart trenger du masse velvilje

Husk at angripere kun kan ødelegge bymuren, så om du trenger et valg på hva du skal bygge så velg gård eller tempel.

6. Skift gud til Zeus - han elsker de undertrykte. Ikke bruk velvilje før du har nådd 200. Så snart du får 200 velvilje går du til byen til den som angriper deg og bruker "lynnedslag" (gå til kartet, klikk på byen hans, velg lynnedslag og klikk for å bruke det). Dersom du får en melding om at du ikke kan gjøre det, betyr det to ting.

a. Han er under Athenas beskyttelse - som betyr at du er nødt til å vente til den er over før du kan bruke magi.

b. En annen snill person har brukt Lynnedslag på han innenfor de siste 4 timene. I såfall må du vente til du får lov til å bruke magi på denne personen igjen. Du vil uansett ha plass til 500 velvilje.

7. Bli med i en allianse. Mange allianser bryr seg ikke om at du blir farmet så dem vil mest sannsynlig slippe deg inn. I tillegg har dem nok mange spillere som også genererer velvilje. Prøv å bli med i den største alliansen du kan! Det gjør absolutt ingenting om den alliansen er lagt unna deg - du vil ikke motta støtte fra dem uansett.

8. Opprett en tråd på forumet hvor du forteller at du blir angrepet, og spør dem samtidig om dem kan bruke Lynnedslag på angriperen. De aller fleste vil ikke ha noe i mot dette da det å bruke magi krever veldig lite jobb. Husk at dersom omså bare 1 % velger å gjøre dette, så vil det likevel være 10 lynnedslag om dagen på din angriper. Dersom du føler at det ikke er nok spillere som har sagt seg villig til å hjelpe deg, kan du alltids sende de spillerne private meldinger å be om hjelp.


Denne guiden har blitt tatt fra følgende link [1] og kan dermed bli funnet der i sitt opprinnelige format.