Fra Wiki Grepolis NO
Revisjon per 29. nov. 2012 kl. 16:43 av Dakapo (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk
Jul

Julekalender 2012

Julekalenderen i år inneholder mange interessante belønninger til deg. Hver dag vil du ha muligheten til å åpne en ny luke i kalenderen og velge èn av de tre tilgjengelige dekorasjonene. I løpet a desember vil du da ha ordnet seg en egen og unik kalender. Du kan også dele dette bildet med resten av spillerne om du ønsker det.

Hver dekorasjon er koblet opp med en spesifikk belønning. Så snart du har valgt en dekorasjon, vil du automatisk ta i bruk belønningen. Du er ikke nødt til å velge en dekorasjon med gang, men du er nødt til å åpne en luke hver dag sånn at du gir deg selv til gang til innholdet. Du vil deretter ha til slutten av dette begivenheten til å dekorere sånn som du selv ønsker.


Går glipp av noen luker
Skulle du være så uheldig at du ikke får åpnet en luke den dagen, kan du bruke gull for å åpne den en annen dag. Her kan du også selv velge om du ønsker å velge din belønning med en gang, eller vente til seinere.

Vær sikker på at du får logget inn minst en gang daglig. På den måten vil du som sagt ha muligheten til å åpne en luke sånn at den er tilgjengelig for deg, selv om du ikke velger en belønning/dekorasjon med en gang.


Bytting av dekorasjoner
Dersom du ikke liker dine valgte dekorasjoner lenger, eller at du rett og slett bare ønkser å ta i bruk andre belønninger, kan du bruke gull for å bytte dekorasjoner. Når du gjør dette vil den gamle dekorasjonen bli erstattet med den nye. Dersom du ikke allerede har brukt opp belønningen som kommer med dekorasjonen, vil den bli aktivert i stedet.


Verdt å merke seg
Det er verdt å merke seg at det av og til ikke vil være mulig å velge en dekorasjon. Dette skjer når du prøver å velge en dekorasjon som allerede har den samme belønningen aktivert i byen. Når dette skjer er du i så fall nødt til å vente til den første effekten avtar, før du kan aktivere en ny dekorasjon.

Så snart en dekorasjon blir plassert på ditt julebilde, vil den bli "brukt" - noe som betyr at du ikke kan få den belønningen på nytt igjen seinere. Dette betyr at du kan få maks 3 belønninger per kalenderdag.