Fra Wiki Grepolis NO
Revisjon per 13. sep. 2011 kl. 13:34 av Dakapo (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Wiki regler

Regler

  1. Denne wikien er for den norske versjonen av Grepolis. Dette betyr at ingen andre språk er tillatt her.
  2. Alle bidrag til denne wikien er nødt til å være nøye gjennomgått og godt skrevet på norsk.
  3. Feilinformasjon, reklame, offensive eller på andre måter støtende innhold er strengt forbudt.
  4. Alle innlegg skal opprettholde høy standard når det kommer til grammatikk og staving. Enkle ting som stor forbokstav og avsnitt burde være inkludert.
  5. Dersom du er usikker på noe, eller har spørsmål angående noe innhold på wikien kan du ta det opp på forumet eller kontakte Community Manager.
  6. Vær vennlig å ikke ødelegg noen av trådene du kan finne her.
  7. Posting på wikien er et privilegie, ikke en rett. Om du med vilje ignorer disse reglene vil du få en advarsel, og etterhvert en permanent utestengelse.
  8. Opprett ikke nye sider med mindre dem er nødvendig. Du kan opprette en brukerside for deg selv, men all annen informasjon skal være passende og nødvendig.
  9. Godta at alle tråder du måtte skrive på wikien kan bli endret av andre spillere. Er du uenig i endringene kan dette tas opp på forumet eller ved å kontakte Community Manager.
  10. Innholdet på denne wikien har ingen copyright, men alle guider som har blitt skrevet av andre spillere for akkurat denne wikien skal ikke brukes andre plasser uten å gi annerkjennelse til den spilleren som har skrevet den - det er også viktig å høre om det er ok for spilleren som har skrevet guiden først. Ikke ta æren selv!


Rapportering

Om du oppdager at noen bryter disse reglene, ikke rediger siden. I stedet går du til historieoversikten for den siden og tilbakestiller endringene som har blitt gjort. Skulle dette oppstå flere gang kan du kontakte en av medlemmene i teamet som dermed vil ta det opp med forfatteren.