Fra Wiki Grepolis NO
Revisjon per 17. sep. 2018 kl. 19:11 av Drake50 (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk
Domination.png

Dominering er et sluttspill der alliansene kjemper for verdensherredømme. For å vinne dominerings verdener må du tenke strategisk og hamre motstanderne dine til underkastelse til du endelig kan kalle verden din.

Objektiv

Erobre og hold en høy andel prosent av byer i verden.

Dominerings Era

Dominerings epoken begynner etter en periode, avhengig av hastighet og instillingene til verdenen. Tiden før dominerings eraen bør være nok for deg og din allianse til å styrke dere, men ikke lang nok til at dere vil føle dere trygge. Når dominerings eraen starter, vil noen øyer i verden bli valgt som gyldige øyer. Du finner mer informasjon om dette under. Dominerings Era varer til en allianse eier og kontrollerer 40% av gyldige byer vist i Dominerings fanen.

Fart på verden Dominerings Era start tid (dager fra start)
Sakte Vanlig Rask
1 300 240 180
2 225 180 135
3 187,5 150 112,5
4 150 120 90


Dominerings objektiv

Dominerings objektivet starter på 40%. Dette vil minske over tid (etter innstillingene og farten til verden). Dominerings objektivet vil minske basert på den foreløpige fremgangen til topp alliansene til den blir oppnåelig. Når det først starter å minske vil det gjøre det hver 14 dag.

Gyldige Øyer

Valid island.png

Når Dominerings Eraen starter vil systemet søke gjennom hele systemet fra senteret og ut, for å se etter nok spillere og markerer gyldige øyer. Systemet vil stoppe når det når et allerede satt prosent av spiller tilstedeværelse. Bare byene på disse øyene vil være gyldige for dominansverdi. Kun større øyer (øyer med bondelandsbyer) vil bli markert som gyldige.

Siste Omgang

Når en allianse når dominansverdien, vil siste omgang starte. Denne alliansen har 14 dager til å aktivere siste omgang, eller så vil det starte automatisk. Når siste omgang modus er aktivert, må alliansen holde dominansverdien i et visst antall dager, avhengig av farten til verdenen. Hvis suksessfullt, vil denne alliansen bli vinneren av verden.

Fart på verden Dominerings Era start tid (dager fra start)
Sakte Vanlig Rask
1 300 240 180
2 225 180 135
3 187,5 150 112,5
4 150 120 90

Husk:

  • Under siste omgang, vil alle byer på markerte byer være mulig å angripe, selv om ferie modus er aktivert.
  • Hvis dominansverdien faller under objektivet på en hver tid, vil siste omgang bli deaktivert og alliansen mister tilgang til å starte det igjen til de når objektivet igjen.

Verdens Slutt

Når en allianse er erklært vinner, vil verden gå inn i en freds tid. Freds tiden varer i 14 dager og etter det er verdenen stengt.