Fra Wiki Grepolis NO
Revisjon per 20. mai 2011 kl. 07:09 av Günter (diskusjon | bidrag) (Bygningens Nivåer)
Hopp til: navigasjon, søk

Tilbake: Bygninger

Formål

Agora.jpg
Agoraen sett fra by-
oversikten

Ved Agoraen kan du få en oversikt over alle dine tropper, innenfor og utenfor byen din. Du kan også beundre byens kulturelle presentasjoner og også planlegge neste tokt ved hjelp av kampsimulatoren.

Forsvar

Dette er den første oversikten i Agoraen. Dnne oversikten viser alle troppene som for øyeblikket er stasjonert i byen der Agoraen står. Fra denne fanen kan du sende tilbake støttende tropper fra andre spillere.

Utenfor

Fra denne fanen kan du vise hvilke tropper fra byen Agoraen står i som befinner seg utenfor byen og støtter andre byer. Du kan tilbake-kalle alle eller deler av støtten.

Simulator

"Simulatoren" tillater deg å teste hvordan en kamp vil gå. Dette er et veldig mektig verktøy da det gir deg en følelse for den taktiske styrken til et angrep og forsvar. Imidlertid er ikke simulatoren helt eksakt, det viser kun hvordan det mest vanlige resultatet vil bli. Ulike faktorer som hell (og uhell!) påvirker kampen, noe som vil variere fra hvert angrep.

Kultur

Kultur-fanen indikerer ditt nåværende kulturelle nivå i dine byer. Byer med lavt kulturnivå har ingen mulighet for å utvidelse av sitt rike og kan ikke kolonisere andre byer. I Agoraen kan man feire festivaler for å øke det kulturelle nivået i polisen så du kan ta over andre poliser. For byfestival, olympiske leker og teaterforestillinger krever at akademiet er i nivå 30 og for teaterforestillinger kreves et teater i tillegg. For enhver festival får du et kulturpoeng.

Se i tillegg avsnittet om kultur.

Bilde Festival-type Kostnader Varighet
Byfestival Byfestival 15000 Tømmer 18000 Stein 15000 Sølvmynter 24 timer
Olympiske leker Olympiske leker 50 Gullmynter 5 dager
Seiersparade Seiersparade 300 Kamppoeng 8 timer
Teaterforestilling Teaterforestilling 10000 Tømmer 12000 Stein 10000 Sølvmynter 5 dager

Krav

Ingen, denne bygningen er tilgjengelig fra begynnelsen av spillet.

Bygningens Nivåer

Nivå Tømmer Stein Sølv Befolkning Byggetid Poeng
1 33 (+33)